Kategori: Biseksuel

Jo du kan faktisk godt blive gravid under menstruation Kan man bløde når man er gravid? 5 grunde til, at din menstruation er forsinket, der ikke Jo du kan faktisk godt blive gravid under menstruation, er du også lidt nonsjelang med beskyttelsen under din menstruation, for du kan jo ikke blive gravid alligevel? Så skal du ikke føle dig for sikker, for det kan du faktisk godt. Mig og min kæreste har haft sex imens jeg har haft min menstruation, og det skal siges at vi ikke var beskyttede. Jeg bliver stadig ved med at bløde. Kan du bli gravid utan penetration? Lesbisk med menstruation Se alle lesbisk med Mig om min kæreste besluttede os for at undersøge det lidt, så vi gik ind på nettet og fandt ud af at at man sagtens kan blive ved med at bløde selvom man er gravid. Men min menstruation er slet ikke som den plejer at være. Jeg plejer at bløde meget voldsomt, men det er kun med halv styrke. Jeg plejer også at bløde meget mørkt blod, og med klumper i (regner med, i kan klare detaljerne men bløder helt lyst/frisk blod uden klumper. Og du ved med garanti, at du ikke er gravid, så du kan ikke finde ud af, hvorfor?

Hvornår er jeg: Penetrering gravid med menstruation

Manden siger det ligner at jeg har siliconebryster, når jeg ligger sådan. Der er ikke noget, du kan gøre ved det nogle gange skal der bare tid til, før din cyklus opfører sig normalt. Jeg plejer at bløde meget voldsomt, men det er kun med halv styrke. Alt for mange kvinder ved alt for lidt om deres kroppe, menstruationer og hvordan det alt sammen spiller sammen,. Hej Piger, er der nogen af jer piger her, der er gravid (eller før har været gravid som har, eller haft menstruation, eller det I troede var menstruation, under jeres graviditet?

Videos

Menstruating russian sister anal finger and jerk her brothercreampie.

Men menstruation: Penetrering gravid med menstruation

Altså; hvor tidligt kan jeg tage en graviditetstest? Har du selv stået i samme situation som hende der spørger? Eller vil det være efter tirsdag, hvor jeg oftest får min menstruation? Jeg tog en test to dage før forventet mens, og den var negativ. Fik min mens dagen efter forventet, og først tænkte jeg, at jeg ikke er gravid alligevel. Mange gode tanker og held og lykke. Jeg håber du kan svare på mit spørgsmål, som lyder: Hvornår er jeg gået over tid? Har du oplevet, at din menstruation er forsinket?

Penetrering gravid med menstruation - Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *