Kategori: Filippinere

sure eller fornærmede, men lægger hende transen an på dem, uha, det må hun skam g forstår det n er jo stadig en mand. Alt for mange piger ved ikke hvad de gør, og det føles ikke rart slutter han af med. Jeg bruger begge mine hænder og min mund. Jeg kærtegner hele hans køn, inderlår, skaft, hoved, nosser og mellemkød. Jeg giver mig tid, jeg er ikke interesseret i at han kommer for hurtigt. Der er nogle væsentlige faktorer, som skal gøre sig gældende hver gang hvis det skal være rigtig godt.

Hvis du: Hvordan sutter man pik kondomland dk

Men, forleden, da vi var sammen, blev jeg alligevel lidt nysgerrig på, hvad det er, der gør mig så godt til at sutte pik. Mmh din pik er flot! En hel vanvittig drøm om et monster beklædt med stive pikke og tusindevis af klitorisser! Jeg bruger masser af spyt, der er ofte en stor våd plet, der hvor jeg har været. Jeg vil fortælle dig en historie: Forleden mødtes jeg med en af mine elskere, en meget sød, ung og charmerende mand. Kig gerne op engang imellem, smil frækt med hans pik lige imellem læberne. Jeg vil forsøge at beskrive hvordan man sutter en god pik, vel og mærket efter min erfaring. Så er der bare tilbage at sige, god fornøjelse med at sutte de damer. Hver gang vi er sammen, siger han altid; Du er SÅ god til at sutte min pik. Sørg for at forkæl den pik og aktiver alle sanser! Dem får I lige. Jeg får jævnligt udløsning og vågner imens jeg kommer. Jeg var på det tidspunkt ikke i tvivl om at der var tale om en ladyboy, men er det at regne for en "mand"? Eller prøver du på, at få ham til at komme hurtigt? Hvis der er noget jeg altid har fået ros for så er det at jeg er ret god, til netop det. Røv(hul) hvis de er til det.

Hvordan man: Hvordan sutter man pik kondomland dk

Men igen, spørg hvordan han kan lide det så du gør det som han vil have det. Redigeret March 26, 2009 af Cinquecontrouno. Tænder er det værste. Nogen skal have det rigtig hårdt. Det synes de er møgfrækt. Indlægget er indsendt af, anonym Kvinde.

Hvordan sutter man pik kondomland dk - Sådan kan

Gerne med hånden rundt om, og munden der slutter til, så du nærmest fylder hele pikken, og så sut igennem. For hun ER jo en mand. Du skal elske at sutte den pik det skal han kunne se og mærke på dig. Du har masser af spyt med, så det føles vådt, blødt og dejligt. Du giver dig tid, og det føles ikke som om du bare vil have mig til at komme. Hej brevkasse, jeg er bagud i udviklingen, og er først begyndt at onanere for 2 år siden. Like Share, du kan kommentarer længere nede. Selv de mest hetero-agtige af dem alle. Andre indlæg i denne kategori, kørt ned af masters nye minibus, kæledæggen. Havde "hun" hvordan sutter man pik kondomland dk bedt mig om at sutte den dag, ja så havde jeg nok gjort det. For det - og jeg gør det da mindst ligeså n ok, hvis de vil betale for noget de kan få gratis, så lad dem dog heheheheehheh. Men godt det var det! Andre må man.eks. Til slut, hvis du ønsker han skal komme så vær konstant! Jeg er meget nysgerrig på, hvad du, som mand, synes kvinder kan gøre bedre, og jeg er nysgerrig på, hvad du, som kvinde, kunne tænke dig- og ønsker at blive bedre til? Her er, hvad jeg gør: Jeg starter langsomt, jeg bruger bløde langsomme strøg. Et BJ er lige så meget for mig, som det er for ham. At skamme sig i sengen, kvinde, kære kvinde, Dig, der skammer dig over din krop, Dig, der skammer dig over dine lyster og fantasier, Dig, der.

Hvordan sutter man pik kondomland dk - Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *