Kategori: Filippinere

på overfladen. Efter aftale og behov kan der også anvendes aromatiske olier, tiger balm. Ved hjælp af denne type af massage er det muligt at afkorte den periode som musklerne har behov for at slappe af mellem trainingsintervallerne. Der anvendes kun uparfumerede massagecream og oile fra den danske producent Rohdé Produits. Please complete the bot challenge below. 20 discount på alle massager til børn under. Give en times velvære til dine nærmeste med vores Gavekort. Hvis du ikke har den tid eller måske vil prøve om vores massage er noget til dig, kunne du starte med en skulder nakke massage eller fodmassage, hvor man kan nøjes med 20 til 30 minutter. Du kunne også prøve vores sportmassage, hvor vi ved 30 minutters varighed udelukkende koncentrerer os på de muskler der er ømme. Du er velkommen i butikken eller til at bestille tid. Check your phone to view the link now! Denne massage minder mere om olie massage, men er en hårdere, da der bliver gået i dybden med de muskler som er ømme for at få løsnet dem. Har du ømme muskler enten pga. Der ud over forbedres blodcirkulationen og strømmene i lymfesystemet. Du finder også i Espergærde tæt på Helsingør i Nordsjælland.

Thai: Thai massage i helsingør dørkamera

Dens primære formod er afslapning, velvære og øget blodcirkulationen. Denne massage er velegnet at for fortaget i frokostpausen, når man har et kontorjob. Nakke og Skulder Massage, lindrer muskelspændinger i nakke og skulder området. Jamnong Sangkaew er certificerede og har mere en 17 års erfaring med ren massage. Oliemassage er en Full Body Massage fra fødderne til hovedet efter en forudbestemt sekvens, hvor man inddrager alle sider af kroppen. Traditionel Thai Massage 60 minutter 500 Dkk 90 minutter 700 DKK, fodmassage eller Skulder og Nakke Massage 30 minutter 250 DKK 60 minutter 400 DKK, olie massage 45 minutter 300 DKK 60 minutter 400 DKK 90 minutter 600 DKK, terapi og Sport massage 30 minutter.

Videos

Massage Rooms Tiny Thai beauty sensual oil covered doggy and cowgirl. Massagen er afslappende og lindrer ømme fødder og trætte ben, giver velvære og stimulerer blodomløbet. Jammaree byder velkommen til Thai Massage Helsinge, jasminvej 3 3200 Helsinge, jammaree, er massageuddannet og har omfattende erfaring som massageterapeut. Thai Energy Wellness byder dig velkommen til en Thai Massage der giver dig Energien tilbage efter en stressende dag. Vi byder på te eller kaffe efter massagen og den må du også gerne få, hvis du ledsager dit barn eller din partner. Efter massagen byder vi på en kop te eller kaffe.

Thai massage i helsingør dørkamera - Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *