Kategori: Sofa

tantra massage helsingør thai holbæk

Holbæk: Thai massage på Blytækkervej Klinikken er placeret i et industriområde. Normalt er der fire massøser, som venter på kunder. Menukortet rummer meget, lige fra tantra massage til Doktor fisk. Holbæk: I en kælder i Strandgade - thai massage Tantra-massage Danmark - Pages24 Thai Energy Wellness - Professionel Thai Massage for Thai wellness og massage ofte tilbud, så du får mere værdi for dine penge. Klinikken lancerer tre nye massageformer, der i blandt firehændig massage. Klinikken helt der nede i kælderen har en bred vifte af thai massager på deres menukort.

Tantra massage helsingør thai holbæk - Benja

Da den kræver den fulde indsats af massørens kræfter og kropsvægt er den dyre en de andre mere bløde massager. På denne liste præsenterer forskellige virksomheder deres produkter og serviceydelser indenfor "tantra-massage". Denne massage er velegnet at for fortaget i frokostpausen, når man har et kontorjob. Vi understøtter vores massage med en stemningsfuld atmosfære af passende belysning og afslappende musik. Oliemassage er en Full Body Massage fra fødderne til hovedet efter en forudbestemt sekvens, hvor man inddrager alle sider af kroppen. Vi vil meget gerne fremhæve at vores massage ikke er kun til voksne mænd og kvinder, men også til børn. Thai Energy Wellness byder dig velkommen til en Thai Massage der giver dig Energien tilbage efter en stressende dag. Home, wellness steder, sjælland, holbæk, holbæk Thai Massage og Doktor Fisk. Thai Wellness og Massage, blytækkervej 4 4300 Holbæk. tantra massage helsingør thai holbæk Massagen er afslappende og lindrer ømme fødder og trætte ben, giver velvære og stimulerer blodomløbet. Har du ømme muskler enten pga. Fodmassage, fodmassagen omfatter massage af både ben og fødder. Når det bliver vækket, antages dette energifelt at forene kunden i en ekstatisk oplevelse. Relaterede wellness virksomheder, this website uses cookies to improve your experience. Sport Massage Sportmassage er ikke en traditionel massage form i Thailand. Normalt er der fire massøser, som venter på kunder. At give og modtage tantra massager er intimt og udføres ofte kun mellem elskende par.

Videos

Tantra Techniques Loving Massage.

Holbæk: Tantra massage helsingør thai holbæk

Seksuel ophidselse er en stor følelsesmæssig virkning af tantra massage. 9.00 til.00 hver dag. Tantra massage er en form for massage, der bruger seksuel energi til at opnå en højere bevidsthedstilstand. Herefter vil jeg fordele massageolien med lange blide strøg på din krop. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Massøren bruger specifikke sensuelle detaljer, såsom let at køre fingerspidser langs hele kroppen for at vække et sovende energifelt. Her kan du finde oplysninger om "tantra-massage" i hele landet. Virker afslappende, løsner spændte muskler, lindrer og formindsker kronisk smerte og øger fleksibiliteten i muskler og led. Vi byder på te eller kaffe efter massagen og den må du også gerne få, hvis du ledsager dit barn eller din partner. Pages24 2019 Pages24 Alle rettigheder forbeholdes, pages24 anvender cookies.

Tantra massage helsingør thai holbæk - Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *