Kategori: Store bryster

erotisk novelle trekant linse kessler bh

pik gnedet af Mias røv og patter, og Jespers af Lotte. Lotte i en sort, og Mia i en rød. Efter et øjeblik begyndte Lotte så at give mig et blowjob, og Mia tog Jespers pik i munden.

Thai Massage: Erotisk novelle trekant linse kessler bh

Nu er hverken Lotte eller Mia særlig snerpede, de kan trods deres 40 år stadig finde på at solbade topløse, som både Jesper og jeg kan lide at se på, da de holder sig godt. Lotte tøvede lidt, og fulgte efter. Det varede dog ikke længe, da først Mia og så Lotte vendte sig med ryggen til os og lod bhen falde. Så begyndte pigerne at kramme og viske sammen. Da vi sad med vores koner og kærester ved vores sider og nød en øl, fortalte pigerne at de havde aftalt, at de skulle give os en lapdance, og at de ville være topløse, men at de gik hele vejen havde bestemt ikke været Lottes. Mine hænder var over alt på Mias vidunderlige krop, da hun på et tidspunkt stod og rystede røv mod mig, fik jeg mulighed for at et par fingre ind under hendes trusser, hun var glat, og våd. Og Jesper siger at når de har brugt så mange penge på patter, så bør de også vises frem. Så sad Jesper der i hver vores stol, iført T-shirt, boxer og ståpik, mens pigerne gav os en lapdance.

Point of no: Erotisk novelle trekant linse kessler bh

Men det tog heller ikke længe før jeg sprøjtede Lotte ind i munden, og kort efter måtte Jesper også give efter. Så gik Mia en meter fra Jesper, og Lotte fulgte efter, de stillede sig med ryggen til, Mia bukkede sig fremover og trak g-strengen ned. Jeg måtte knibe mig i armen, for at vide at dette var sandt. Mia og Jesper har lige inviteret os til om tre uger. De lagde sig så på knæ, kravlede hen til os, og begyndte at gnide deres patter mod vores skød. De dansede meget tæt, og på et tidspunkt stod de og tog hinanden på brysterne. Så satte de sig på vores skød, og gnubbede røv mod vores pikke, samtidig med vi krammede bryster. Jeg kunne ikke undgå at bemærke at Mias trusser smuttede i tasken, og jeg hentede en omgang. Jesper og jeg var enige om at vi havde stået i køkkenet i lang tid, og havde ikke lyst at danse, så pigerne måtte danse med hinanden. Vi tog alle vores tøj på igen. Både Jesper og jeg gå op i mad, og han kom et par timer før Mia, så han kunne hjælpe mig med maden. Mia spurte nu Lotte om de skulle bytte igen, dette ville Lotte dog desværre ikke. Og så satte de sig på vores skød, og gned deres nu nøgne kønsdele mod vores skridt. Jesper og jeg sad i hver vores lænestol med åben mund og stirrede. Da jeg kom til at kigge over på Jesper, kunne jeg se at de to piger arbejdede synkront. Og jeg havde været i kælderen flere gange efter mere vin, var middagen overstået, og vi gik i de lidt blødere stole. I stedet lage hun sig ned på knæ, tog min pik ud af boxerne, og gned den mellem sine bryster. De satte sig på gulvet, spredte ben, og ind det var overladt til fantasien. Men den aften var de to piger blevet enige om at tage meget små og nedringe kjoler. Så stod de af, dansede em meter væk, stod og vred sig lidt, inden de trak kjolerne op over hovedet, så de nu stod i bh og g-streng. Og det var her det begyndte at blive rigtig spændene. Mia har "snydt lidt" med lidt silikone i brysterne. erotisk novelle trekant linse kessler bh

Erotisk novelle trekant linse kessler bh - Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *